Medalioane de porc în sos de ciuperci

medalioane de porc jpeg

Carnea de porc este uşor de gătit şi este foarte gustoasă. Serveşte acest preparat cu fasole verde sau cartofi copţi cu ierburi aromate.

De ce ai nevoie

4 medalioane de porc

1 lingură ulei

1 ceapă mică

1 căţel de usturoi

250 g ciuperci

rozmarin

4 frunze salvie

100 ml supă de carne

50 g smântână

1 lingură muştar

sare

piper

Cum se prepară

Încingi uleiul şi rumeneşti medalioanele câte 2 minute pe fiecare parte, apoi le scoţi. Pui în loc ceapa tocată şi o laşi până când devine sticloasă. Adaugi căţelul de usturoi tocat, ciupercile feliate, rozmarin şi salvia şi laşi pe foc până când se evaporă zeama lăsată.

Torni supa, smântâna, adaugi muştarul, sare şi piper, după gust. Aşezi carnea, acoperi şi laşi să fiarbă până când scade sosul, iar carnea s-a pătruns.

Sursa http://domesticgothess.com

http://domesticgothess.com