Minipizza cu blat de lipie – Un aperitiv inedit

Dacă îţi doreşti un aperitiv special pentru mesele tale, încearcă reţeta de minipizza cu blat de lipie, foarte gustoasă şi uşor de preparat.
Ingrediente
4 lipii
200 g sos de roşii
100 g caşcaval ras sau mozzarella
30 g parmezan ras
25-30 de felii salam chorizo sau pepperoni
ulei
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 218 °C. Ungi o tavă de brioşe cu 12 forme cu puţin ulei. Întinzi lipiile o suprafaţă tare şi decupezi din fiecare 3-4 forme circulare, folosindu-te de gura unei căni.
Aşezi micile blaturi în tavă, presându-le uşor. Torni o lingură de sos de roşii în fiecare formă. Presari caşcavalul şi parmezanul, apoi decorezi cu felii de salam. Dai la cuptor, 10-12 minute, până ce caşcavalul se topeşte. Serveşti imediat.
Sursa http://awesomefoodrecipes.com