Muşchiuleţ de porc în crustă de miere şi muştar

muschiulet de porc jpeg

Prepară o friptură apetisantă şi suculentă, cu o reţetă inedită de muşchiuleţ de porc în crustă de miere şi muştar, foarte uşor de preparat.

Ingrediente

450 g muşchiuleţ de porc întreg

2 linguri muştar cu boabe întregi

2 linguri miere

1 ceapă, feliată

cimbru

sare

piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Într-un bol, amesteci muştarul cu mierea şi cimbru tocat, după gust. Aşezi ceapa, într-un singur strat, într-o tavă sau vas termorezistent. Condimentezi carnea cu sare şi piper, după gust. O pui în tavă, pe patul de ceapă.

Asezonezi cu frunze de cimbru, opţional. Ungi muşchiuleţul de porc cu jumătate din amestecul de muştar şi miere. Acoperi cu folie şi dai la cuptor 25 de minute. Îndepărtezi folia şi adaugi restul de sos. Dai la cuptor încă 5-10 minute, până se formează o crustă crocantă. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa http://www.theseasonedmom.com