Muşchiuleţ de vită cu rozmarin la grătar

Pentru grătar, iată o idee perfectă de prânz!
Ingrediente
800 g muşchiuleţ de vită 4-5 rămurele de rozmarin verde
1 kg cartofi noi
3 linguri ulei
sare
piper
400 ml vin roşu demisec
1 căpăţână de usturoi
2 foi de dafin
1 ceapă
1 linguriţă boabe de piper negru zdrobite
1 linguriţă cimbru uscat
sare
Preparare
Într-un castron mare amesteci vinul, usturoiul zdrobit, ceapa tăiată rondele, foile de dafin, piperul zdrobit, cimbru şi sare, după gust. Adaugi carnea porţionată şi laşi două ore vasul acoperit la frigider. Scoţi carnea din sosul marinat, înfigi câte o ţepuşă de frigăruie în fiecare bucată de carne şi le frigi pe grătarul bine încins. Le stropeşti din când în când cu sos marinat şi le rumeneşti pe toate părţile. Când sunt gata rumenite, înfigi câte o ramură de rozmarin în fiecare bucată de carne, le aşezi pe un platou cald şi le serveşti cu cartofii preparaţi la cuptor.