Omletă cu spanac şi brânză feta la cuptor

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, aşa că nu trebuie să îl neglijezi. Încearcă o omletă gustoasă cu feta şi spanac, care îţi va da energia de care ai nevoie.
Ingrediente
1-2 linguri ulei
2 căţei de usturoi, pisaţi
350 g spanac
2-3 ardei graşi, feliaţi
80 g brânză feta
4-5 ouă
50 ml lapte
sare
piper
Mod de preparare – Omletă cu spanac şi brânză feta
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Încingi uleiul într-o tigaie şi căleşti usturoiul aproximativ 1 minut. Amesteci cu spanacul spălat şi uscat încă 1-2 minute, până se înmoaie. Combini cu ardeiul gras, iei de pe foc, şi presari brânza feta mărunţită. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Baţi ouăle cu laptele, sare şi piper, după gust. Pui compoziţia în tigaie. Dai la cuptor 20-25 de minute sau până când omleta se rumeneşte uşor.