Omletă cu vinete la cuptor

Omelette with Aubergine jpeg

Oferă savoare unei omlete la micul dejun, combinând-o cu vinete, pentru o masă săţioasă şi gustoasă.

Ingrediente 400 g vinete, feliate 4 ouă 200 ml lapte nucşoară, după gust cimbru, după gust pătrunjel tocat, după gust ardei iute sare piper

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 150 °C. Presari peste feliile de vinete puţină sare, le laşi la scurs într-o strecurătoare, 20 de minute, apoi le clăteşti sub un jet de apă rece şi le usuci. Într-un bol, baţi ouăle cu sare şi piper, după gust. Încorporezi laptele, pătrunjel, nucşoară şi cimbru.

Împrăştii feliile de vinete într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, torni ouăle şi dai la copt, 30 de minute. Serveşti, dacă vrei, cu felii de ardei.