Pâine cu brânză şi rozmarin, fără drojdie

Pâinea de casă va avea mereu un gust inconfundabil. Doar gândul la mirosul ei îţi lasă gura apă. Noi îţi dăm reţeta rapidă de pâine, fără drojdie.
De ce ai nevoie pentru pâine
800 g făină
1 linguriţă praf de copt
1 praf de sare
rozmarin tocat
400 g brânză tare, rasă
400 ml lapte bătut
2 ouă
Cum se prepară pâinea
Dai drumul al cuptor. Amesteci făina cu praful de copt, sare, rozmarin şi brânza. Separat, baţi ouăle cu laptele. Torni laptele peste făină şi frămânţi până când obţii un aluat elastic, care nu se mai prinde de mâini. Mai adaugi făină sau lapte bătut dacă mai este nevoie. Îi dai aluatului forma tăvii, îl pui în ea şi-l tai din loc în loc. Ţii pâinea la cuptor până când se rumeneşte.