Paste cu ciuperci

Ingrediente: 300g spaghete de porumb, 200g piept de pui, 200g ciuperci, 200g fasole verde, 200g smântână, 1 lingură făină, 2 linguri ulei, sare, piper, 2 roşii cherry, mărar pentru decor, 2 căţei de usturoi
Mod de preparare:Număr porţii:4 Timp de preparare:60 min Dificultate:mediu
Speli ciupercile şi le tai. Fasolea o tai bucăţi, iar pieptul, cubuleţe. Rumeneşti carnea în ulei, adaugi ciuper cile, fasolea verde, usturoiul tăiat felii şi puţină apă. Le căleşti 15 minute, după care torni smântâna amestecată cu făina, dai sosul în clocote şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe pachet, le treci sub jet de apă rece şi le amesteci cu puţin ulei. Formezi cu furculiţa trei „cuiburi” de paste de porumb, pe un platou, şi torni sosul. Presari mărar tocat, puţin piper măcinat şi decorezi cu roşiile cherry tăiate în patru.