Paste în sos de ardei copţi, reţeta pas cu pas

Când ai poftă de o porţie delicioasă de paste, asezoneaz-o cu un sos apetisant de ardei copţi şi parmezan, pentru o masă copioasă şi săţioasă.
Ingrediente
250 g paste 230 g piept de pui, tăiat bucăţele 1 lingură ulei 1 căţel de usturoi, pisat 450 g ardei copţi 120 g smântână degresată pătrunjel tocat sare piper parmezan ras, după gust
Mod de preparare
Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Le scurgi, le clăteşti cu apă rece şi dai deoparte. Tai jumătate din cantitatea de ardei bucăţele mici. Dai restul de ardei la blender până când se formează o pastă.
Într-o tigaie, rumeneşti într-o lingură de ulei încins pieptul de pui, aproximativ 5 minute, la temperatură medie. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Amesteci cu usturoiul încă 30 de secunde. Adaugi ardeii feliaţi, pasta de ardei şi smântâna.

Laşi pe foc, amestecând din când în când, aproximativ 10 minute sau până ce sosul începe să se îngroaşe.

Combini cu pastele şi pătrunjel.

Serveşti cu parmezan.
Sursa http://cooktoria.com