Păstrăv la grătar

pastrav la gratar jpeg

Ştiai că peştele luptă împotriva bolilor de inimă? Acesta este bogat în grăsimi Omega-3, care îmbunătăţesc funcţia vaselor sangvine. Încearcă şi tu o reţetă apetisantă de păstrăv la grătar, înfăşurat în felii de bacon.

Ingrediente: 2 păstrăvi evisceraţi 10-12 felii de bacon 1 lămâie sare piper fulgi de ardei iute, opţional frunze de dafin, opţional

Mod de preparare

Speli peştii, apoi îi ştergi cu un şervet de hârtie şi-i condimentezi cu sare şi piper atât la interior, cât şi la exterior. Feliezi lămâia şi bagi câteva felii în

burţile peştilor, apoi îi înfăşori în feliile de bacon.

Legi cu sfoară şi îi aşezi pe grătar, apoi adaugi pe ei, dacă vrei, foi de dafin şi fulgi de ardei iute. Rumeneşti peştii pe ambele părţi, apoi îndepărtezi sfoara.