Piept de pui în sos de lămâie şi coriandru

Un preparat apetisant, ideal pentru prânz sau cină, pieptul de pui în sos de lămâie şi coriandru va deveni una dintre reţetele tale preferate.
Ingrediente
1 lingură ulei 1 lingură unt 450 g piept de pui 4 căţei de usturoi, tocaţi boia, după gust 120 ml supă de pui, strecurată 1 lămâie 2 linguri coriandru proaspăt tocat sare piper felii de lămâie, pentru servire
Mod de preparare
Într-o tigaie, rumeneşti în ulei şi unt, carnea de pui, la foc mediu, în jur de 3-5 minute, pe fiecare parte, sau până când îşi schimbă culoarea. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Scoţi pe o farfurie.
Adaugi în tigaie usturoiul şi boiaua şi amesteci, timp de 1 minut. Torni supa de pui, apoi combini cu zeama şi coaja rasă de lămâie, încă 1-2 minute. Opreşti focul, întorci în tigaie puiul şi presari coriandru. Amesteci bine toate ingredientele. Serveşti cu felii de lămâie.
Sursa http://www.closetcooking.com