Pizza cu roşii şi caşcaval

Pizza with Mincemeat and Eggs jpeg

Încearcă o pizza apetisantă cu roşii, cu blat făcut în casă, pentru întreaga familie.

Ingrediente Pentru blat: 125 ml apă 12 ml ulei sare 0,5 g drojdie 250 g făină ulei, pentru uns Pentru umplutură: 2 linguri sos de roşii 200 g brânză sau caşcaval 2-3 cârnaţi semiafumaţi 3-4 roşii, feliate 1 ou cimbru

Mod de preparare

Pentru blat, într-un bol mare, amesteci apa cu uleiul, sarea şi drojdia. După omogenizare, adaugi făina şi frămânţi bine până obţii un aluat care nu se lipeşte. Îl ungi cu puţin ulei şi-l ţii acoperit 20 de minute.

Întinzi aluatul şi-l dai cu sos de roşii. Razi brânză sau caşcaval, apoi scoţi umplutura de cârnaţi din maţe şi o întinzi în strat uniform peste blat. Aşezi felii de roşii, razi din nou brânză sau caşcaval şi o coci la cuptor. Când este aproape gata,

spargi un ou deasupra. La final, presari cimbru.