Plăcintă cu spanac, ciuperci şi brânză feta

Foarte gustoasă, această plăcintă va fi pe placul întregii familii.
Ingrediente
250 g ciuperci
1 căţel de usturoi, pisat
300 g spanac
4 ouă
230 ml lapte
70 g brânză feta
parmezan ras, după gust
caşcaval ras, după gust
sare
piper
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 176 grade C. Speli bine spanacul şi îl usuci. Feliezi ciupercile. Într-o tigaie, sotezi ciupercile cu usturoiul, 5-7 minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Aşezi spanacul într-o tavă de plăcintă. Adaugi ciupercile cu usturoi, apoi brânza mărunţită.
Într-un bol, baţi ouăle cu laptele şi parmezan. Condimentezi, după gust. Torni amestecul în tavă. Presari caşcaval deasupra. Dai la cuptor 45-55 de minute sau până se rumeneşte uşor. Serveşti imediat.
Sursa https://www.budgetbytes.com