Prăjitură cu bezea şi frişcă

Un desert apetisant şi ispititor, această prăjitură cu bezea şi frişcă nu trebuie să lipsească de pe masa ta, mai ales dacă aştepţi musafiri. Răsfaţă-te, aşadar, cu un desert cu multă frişcă.
Ingrediente
Pentru blat
250 g zahăr pudră 7 albuşuri 3 linguri oţet de mere 3 linguri amidon 1 praf de sare
Pentru cremă
150 g ciocolată neagră
300 g smântână, pentru frişcă
200 g zahăr pudră
2-3 linguri cacao
Mod de preparare
Mixezi albuşurile spumă tare cu zahărul pudră şi sarea. Torni oţetul de mere şi încorporezi amidonul. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt şi formezi bezelele. Dai tava la cuptor până când bezelele se întăresc. Stingi focul şi le ţii în cuptor încă 3-4 ore, fără să deschizi uşa. Baţi smântâna pentru frişcă cu zahărul pudră şi, când s-a întărit, adaugi cacaua în ploaie. Scoţi bezelele din cuptor şi le pui pe un platou. Topeşti 100 g ciocolată neagră şi, cât timp este caldă,
ungi bezelele. Pui crema în poş şi umpli coşuleţele. Razi peste bezele restul de ciocolată neagră.