Pui apetisant cu sos de brânză şi busuioc

Când nu mai ştii ce să găteşti, poţi încerca o reţetă apetisantă de piept de pui cu sos de brânză şi busuioc, foarte simplu şi uşor de preparat. Va deveni cu siguranţă una dintre preferatele tale.
Ingrediente
Pentru pui
3 linguri ulei 2 cepe, tocate 1 căţel de usturoi, pisat 4 bucăţi piept de pui sare piper
Pentru sos
100 g brânză feta, mărunţită
1 lingură busuioc tocat
2 căţei de usturoi, pisaţi
2 linguri lapte
soia
sare
piper
Mod de preparare
Baţi bucăţile de pui ca pentru şniţele, nu foarte subţiri. Căleşti ceapa într-o tigaie, în puţin ulei încins, 3-4 minute. Amesteci cu usturoiul încă 30 de secunde, apoi scoţi din tigaie şi dai deoparte. Condimentezi carnea cu sare şi piper, după gust. O rumeneşti în aceeaşi tigaie, aproximativ 5-6 minute, pe fiecare parte, până îşi schimbă culoarea.
Pentru sos, dai la blender toate ingredientele, până obţii o compoziţie omogenă. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Serveşti pieptul de pui cu sos.
Sursa http://diethood.com