Pui cu lămâie la tigaie

pui cu lamaie jpeg

Un preparat uşor, la tigaie, pieptul de pui cu lămâie este alegerea perfectă pentru un prânz săţios sau cină.

Ingrediente

2 bucăţi piept de pui

1/3 cană făină

4 linguri unt

1 lingură ulei

piper cu lămâie

sare

2-3 lămâi, feliate

pătrunjel tocat, după gust

Mod de preparare

Tai pieptul de pui în bucăţi mai mici, pe lung. Într-un bol, amesteci făina cu piperul. Dai bucăţile de carne prin compoziţie, până sunt acoperite în totalitate. Într-o tigaie, rumeneşti în 3 linguri de unt şi 1 lingură ulei puiul, până îşi schimbă culoarea şi se întrepătrunde.

Cureţi tigaia de eventualele resturi, apoi dai pe foc, 1 minut, feliile de lămâie, în untul rămas. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Amesteci cu puiul. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa http://www.bhg.com