Pui în sos picant la cuptor

Dacă îţi place mâncarea picantă vei adora această reţetă, foarte simplu şi uşor de preparat.
Ingrediente
4 bucăţi piept de pui sare piper ulei
Pentru sos
80 g zahăr brun
3-4 linguri sos de ardei iute
2 linguriţe usturoi pisat
1 linguriţă sare
1 lingură oţet de mere
80 ml apă
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorl la 200° C. Ungi o tavă cu puţin ulei. Într-o oală, amesteci toate ingredientele pentru sos şi le dai la fiert, 3-4 minute. Condimentezi carnea cu sare şi piper, după gust. O rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei, 1-2 minute, pe fiecare parte.
Aranjezi bucăţile de pui în tavă. Le ungi bine cu jumătate din cantitatea de sos. Dai la cuptor, 20-25 de minute. Serveşti cu sosul rămas.
Sursa http://www.lecremedelacrumb.com