Pulpe de pui cu ciuperci şi bacon

pulpe de pui cu ciuperci si bacon jpeg

Ori de câte ori ai poftă de o porţie de pulpe de pui, inspiră-te din reţetele noastre apetisante. Încearcă o combinaţie de sos cu ciuperci şi bacon, care va fi cu siguranţă pe gustul tău.

Ingrediente

5 fâşii bacon, bucăţele 4 pulpe de pui 2 linguriţe mix de condimente 2-3 căţei de usturoi, pisaţi 250 g ciuperci, feliate crenguţe de cimbru, după gust 240 ml lapte sare piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Într-o tigaie teflonată, rumeneşti baconul, la foc mediu. Transferi pe o farfurie. Condimentezi pulpele de pui cu mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Le aşezi în tigaie, pe porţiunea acoperită de piele, şi le ţii pe foc în jur de 7 minute, până se desprind cu uşurinţă. Dai la cuptor, 13-15 minute. Dai deoparte.

Căleşti ciupercile, 4-5 minute, până îşi schimbă culoarea. Amesteci cu usturoiul, încă 1 minut. Torni laptele şi adaugi cimbrul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Laşi să dea uşor în clocot, apoi mai ţii pe foc, 2-4 minute. Amesteci cu baconul şi pulpele de pui. Serveşti imediat.

Sursa http://40aprons.com