Pulpe de pui cu sos barbeque, la cuptor
Dacă nu ai timp să mergi la grătar, poţi prepara pulpele de pui şi acasă, la cuptor. Sosul barbeque este nelipsit din reţetă.
De ce ai nevoie pentru pulpe de pui cu sos barbeque
10-12 pulpe de pui, fără piele
200 ml ketchup
50 ml suc de portocală
1 lămâie
100 g miere
1 linguriţă coriandru
1 linguriţă sos picant
sare
piper
Cum se prepară pulpele de pui cu sos barbeque
Combini ketchupul cu sucul de lămâie şi portocală, adaugi mierea, coriandru, sosul picant, sare şi piper, după gust. Adaugi pulpele de pui, amesteci şi le dai la rece 1-2 ore, pentru a se pătrunde aromele. Încingi cuptorul, apoi aşezi pulpele de pui într-o tavă, le acoperi cu o folie de aluminiu şi le ţii la cuptor o oră. Îndepărtezi folia şi mai laşi până când se rumenesc pulpele.