Pulpe de pui cu sos barbeque, la cuptor

pulpe cu sos jpeg

Dacă nu ai timp să mergi la grătar, poţi prepara pulpele de pui şi acasă, la cuptor. Sosul barbeque este nelipsit din reţetă.

De ce ai nevoie pentru pulpe de pui cu sos barbeque

10-12 pulpe de pui, fără piele

200 ml ketchup

50 ml suc de portocală

1 lămâie

100 g miere

1 linguriţă coriandru

1 linguriţă sos picant

sare

piper

Cum se prepară pulpele de pui cu sos barbeque

Combini ketchupul cu sucul de lămâie şi portocală, adaugi mierea, coriandru, sosul picant, sare şi piper, după gust. Adaugi pulpele de pui, amesteci şi le dai la rece 1-2 ore, pentru a se pătrunde aromele. Încingi cuptorul, apoi aşezi pulpele de pui într-o tavă, le acoperi cu o folie de aluminiu şi le ţii la cuptor o oră. Îndepărtezi folia şi mai laşi până când se rumenesc pulpele.

Sursa https://livingthegourmet.com

https://livingthegourmet.com