Salată de fasole verde şi dovleac

Iată o reţetă rapidă, care te va ajuta să îţi potoleşti foamea. Această salată de fasole verde conţine dovleac şi este extrem de gustoasă.
Ingrediente
200 g fasole verde 200 g dovleac copt 4-5 cartofi 1 ceapă mică frunze de rucola sare piper ulei, pentru sotat
Pentru dressing
1 lingură zeamă de lămâie
1-2 linguri ulei
Mod de preparare
Speli şi fierbi cartofii în coajă. Fasolea verde, dacă e proaspătă, o sotezi în puţin ulei 2-3 minute. Dacă e congelată o prepari conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi o sotezi în ulei. Pui într-un vas cartofii curăţaţi şi tăiaţi după dorinţă, fasolea verde, dovleacul copt făcut bucăţele, ceapa tăiată rondele şi adaugi un dressing făcut din ulei şi zeamă de lămâie. Potriveşti de sare şi piper. Decorezi cu rucola, după gust.