Supă de roşii

profimedia 0014140151 jpeg

Profită de faptul că la piaţă mai găseşti roşii proaspete şi prepară o delicioasă supă.

Ce ai nevoie

1 kg roşii › 2 cepe › 1 morcov ras › 2-3 linguri de smântână › frunze de busuioc › 2 linguri de ulei › sare › piper › 200 ml supă de legume, opţional

Speli roşiile şi le opăreşti, pentru a le curăţa mai uşor de coajă. Le tai cubuleţe şi le dai la blender. Strecori, ca

să scapi de sâmburi şi laşi sucul obţinut deoparte. Cureţi ceapa şi o căleşti în ulei. Adaugi morcovul ras şi laşi să se

înmoaie.

Pui supa de roşii la foc mic şi adaugi ceapa şi morcovul călite. Laşi să fiarbă 20 de minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi laşi să dea în câteva clocote, ca să se combine aromele. Dacă scade prea tare, mai poţi turna puţină supă de legume. În momentul servirii, decorezi cu frunzuliţe de busuioc şi pui smântână, după gust.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg