Tartă cu brânză şi ciuperci, reţeta fără blat
Când nu ai timp să frămânţi aluat, dar totuşi vrei să prepari o tartă delicioasă, încearcă această reţetă de tartă cu brânză şi ciuperci.
De ce ai nevoie pentru tartă cu brânză şi ciuperci
2 linguri
220 g ciuperci
4 crenguţe cimbru
1 ceapă mică
300 g sparanghel
250 g brânză uşor sărată
8 ouă
50 ml lapte
1 praf de sare
piper
Cum se prepară tarta cu brânză şi ciuperci
Dai drumul la cuptor. Topeşti untul într-o cratiţă şi căleşti ceapa tocată, adaugi crenguţele de cimbru şi ciupercile. Amesteci până când se evaporă zeama lăsată de ciuperci. Dai deoparte, adaugi sparachelul tăiat bucăţi şi brânza rasă, apoi amesteci.
Baţi ouăle cu laptele, sarea şi piper, după gust. Torni ouăle bătute peste ciupercile din cratiţă, pe care o dai la cuptor până când se rumeneşte.