Tartă cu prune şi cremă de brânză

Dacă îţi plac combinaţiile de dulce-sărat în preparate, tarta cu prune şi cremă de brânză va fi cu siguranţă pe gustul tău. Merită să o încerci!
Ingrediente pentru tarta cu prune şi cremă de brânză
1 aluat de foietaj
250 g cremă de brânză
1 linguriţă esenţă de vanilie
50 g zahăr
300 g prune, feliate
zahăr pudră, după gust
Mod de preparare tartă cu prune şi cremă de brânză
Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Întinzi aluatul pe o suprafaţă plană şi îl înţepi din loc în loc cu o furculiţă. Într-un bol, amesteci crema de brânză, esenţa de vanilie şi zahărul. Ungi aluatul uniform cu această compoziţie, lasând marginile libere.
Aşezi feliile de prună, una lângă alta, peste stratul cu cremă de brânză. Dai la cuptor, 20-25 de minute, până se rumeneşte uşor blatul. Serveşti cu zahăr pudră.
Sursa https://thekitchenpaper.com