Tartă fără coacere, fără zahăr

Fără niciun strop de zahăr, această tartă fără coacere este un deliciu la aperitiv.
Ai nevoie de Pentru blat
●400 g biscuiţi fără zahăr ● 150 g unt topit;
●300 g cremă de brânză ● 250 ml frişcă lichidă● 2-3 linguri de îndulcitor
● 100 ml lapte ● 20 g gelatină;
Pentru glazură: ● 100 g ciocolată neagră ● 50 g unt
Mixezi biscuiţii cu untul, iar pasta obţinută o întinzi într-o tavă rotundă cu pereţi detaşabili. Dai blatul la frigider.
Pentru umplutură, mixezi crema de brânză cu îndulcitorul, apoi încorporezi frişca bătută separat. Dizolvi gelatina în laptele călduţ, apoi o omogenizezi în cremă, mixând continuu. Întinzi umplutura peste blat şi dai tarta la rece peste noapte.
Pentru glazură, topeşti ciocolata cu untul pe baie de aburi. Amesteci până când se topeşte, apoi o dai deoparte. O laşi la răcorit şi o întinzi peste tartă. O serveşti însoţită de sosul dorit.