Tocăniţă de carne cu praz

tocanita de carne cu praz jpeg

Prazul sau „ceapa gurmanzilor“ poate fi vedeta acestui fel de mâncare pe care îl poţi prepara în puţin peste o oră.

Ingrediente (4 porţii)

1 kg carne 1 kg praz 1 morcov 1 ardei 1 păstârnac 1 praf de sare piper m măsline, opţional

Mod de preparare

1››› Tai carnea cubuleţe, o acoperi cu apă şi o dai într-un clocot. Schimbi apa, speli carnea şi o pui din nou la fiert. Apa trebuie să acopere carnea cu 3-4 degete. Iei spuma dacă este nevoie şi adaugi sare. Când furculiţa începe să intre în carne, adaugi morcovul, ardeiul şi păstârnacul tocate după dorinţă şi mai laşi până când apa ajunge la nivelul cărnii. Adaugi prazul tăiat şi ţii până scade zeama. Cu cinci minute înainte să stingi focul condimentezi după gust şi adaugi, dacă vrei, măsline.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg