Tocaniţă de ceapă cu carne de porc

Pork Cutlets with Tomatoes jpeg

Proaspete, la conservă, sub formă  de suc sau bulion, roşiile sunt nelipsite din preparatele culinare ale verii. Bucură-te de gustul lor într-o tocăniţă apetisantă de ceapă cu carne de porc.

Ingrediente 500 g piept de porc 2 linguri ulei 12 cepe 2 ardei graşi 6 roşii 2 linguri bulion sare piper 3-4 căţei de usturoi 1 legătură pătrunjel rozmarin

Mod de preparare

Rumeneşti pieptul de porc pe ambele părţi şi-l dai deoparte. Mărunţeşti cepele şi ardeii pe care le căleşti în uleiul rămas de la carne. Peste ele, pui roşiile date prin răzătoarea mare, bulionul şi amesteci.

Le laşi să dea într-un clocot, apoi adaugi carnea şi apă cât s-o acopere. Ţii totul pe foc mic până

când carnea este bine pătrunsă. Pui sare, piper şi presari usturoiul tăiat rondele, pătrunjelul tocat şi rozmarin.