Tocăniţă de varză cu cârnaţi

StockFood 263817 jpeg

Dacă familia ta este adepta mâncării tradiţionale româneşti, cu siguranţă va iubi şi bucătăria nemţească. Gustoase şi hrănitoare, preparatele nemţeşti pot sătura orice pofticios.

Ingrediente

300 g cârnaţi 2 linguri ulei 1/2 varză 7-8 cartofi mici 1 morcov 1 ceapă cimbru uscat pătrunjel verde sare piper

Preparare

Curăţă legumele, spală-le, taie-le cum doreşti şi căleşte-le cu cele 2 linguri de ulei până ce încep să se înmoaie. Acoperă cu apă şi lasă totul să fiarbă la foc mic timp de 30 de minute.

Adaugă cârnaţii tăiaţi rondele şi lasă-i să mai fiarbă încă 5 minute.

Potriveşte gustul cu sare şi cu piper, după preferinţă, adaugă cimbru şi pătrunjelul tocat. După câteva clocote, ia vasul de pe foc. Mâncarea se serveşte caldă.

sursa foto: Stockfood



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg