Tort rapid cu pişcoturi

Din doar câteva ingrediente poţio prepara cel mai bun tort cu pişcoturi şi cremă mascarpone
Ingrediente ● 600 g pişcoturi ● 500 g mascarpone ● 200 ml frişcă lichidă ● 200 g zahăr ● 500 g căpşuni
Cum se prepară tortul
Baţi frişca cu zahărul, apoi o amesteci cu crema mascarpone. Speli căpşunile, le cureţi de codiţe, le feliezi şi le pui la scurs. Într-o tavă cu pereţii detaşabili aşezi, pe fundul ei, un strat de pişcoturi, apoi aranjezi o parte din ele în picioare, rupte în jumate, de jur împrejur, şi torni o parte din cremă. Adaugi felii de căpşuni şi, din loc în loc, iar pişcoturi şi restul de cremă. Acoperi cu pişcoturi şi decorezi cu restul de căpşuni. Îl dai la rece 2 ore înainte să îl serveşti.