Emisiunea „Click!Poftă bună!“ este, în fiecare sâmbătă, pe Prima TV un adevărat regal al unor reţete absolut delicioase. Chef Andrei Ţandără a gătit în urmă cu două zile acest antricot de vită. Iată cum se face:

Ingrediente

600 g antricot cu os
1 kg fasole verde
400 g salam italian dulce
1 pachet unt
mentă
busuioc
ulei
sare
piper
1 pahar de vin alb

Mod de preparare

Torni într-un vas ulei, adaugi busuiocul tăiat, sare şi piper, aşezi antricoatele, acoperi vasul şi laşi câteva minute.

Pui untul într-o tigaie şi, după ce se topeşte, adaugi salamul tăiat rondele şi le prăjeşti. Îl întorci, pui menta tăiată şi adaugi fasolea verde pe care o laşi la sotat puţin, pentru că se serveşte al dente. Potriveşti de sare şi piper şi torni vinul. Laşi să se combine aromele.

Separat, în altă tigaie, prăjeşti antricoatele, în puţin ulei, pe fiecare parte. Le dai deoparte şi le acoperi 10 minute ca să se relaxeze fibra cărnii.
Serveşti antricoatele cu garnitura de fasole verde.

Loading...