Este o reţetă pe care nu o întâlneşti pe toate drumurile, deşi este foarte simplu de făcut. Iar de gust, nu mai vorbim. Aşa că, merită să o încercaţi cu siguranţă.

Ingrediente:

4 ardei verzi
1 cană suc de roşii
1 cană mozzarella tăiată
1 cană carne tocată de vită gătită

Mod de preparare:

Încinge cuptorul şi pune hârtie de copt într-o tavă sau vas. Taie partea de sus a ardeilor, curăţă de seminţe astfel încât să semene cu nişte boluri mici. Pune câte un sfert din cantitatea de carne în fiecare. Apoi câte un sfert din cantitatea de sos de roşii.

Iar, la final adaugă brânza până ajunge deasupra. Pune ardeii în vasul acoperit cu hârtie. Lasă la copt cam zece minute. După 5 minute, măreşte uşor flacăra, pentru ca brânza să bolborosească şi să facă un strat. Serveşte imediat.

Sursa: http://kirbiecravings.com

Loading...
Evaluează articolul