Preparatele cu legume şi carne sunt mereu o combinaţie gustoasă. Încearcă şi tu ardeii umpluţi la cuptor.

Ingrediente

4 ardei graşi, tăiaţi pe jumătate şi curăţaţi

1 lingură ulei

1 ceapă mică, tocată

200 g ciuperci, feliate

450 g carne tocată

1 căţel de usturoi, pisat

200 g brânză, rasă

sare

piper

Mod de preparare - Ardei umpluţi cu ciuperci şi brânză

Într-o tigaie, căleşti ciupercile în uleiul încins până îşi schimbă culoarea. Adaugi ceapa, usturoiul, amesteci 1-2 minute, apoi combini cu carnea tocată. Ţii pe foc până se rumeneşte uşor. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Aşezi ardeii într-o tavă şi îi umpli cu jumătate din cantitatea de brânză. Continui cu amestecul de ciuperci cu carne, apoi presari restul de brânză. Dai la cuptorul încins 25-30 de minute. Serveşti imediat.

Sursa http://fannypacksandfinlandia.blogspot.ro

Loading...