Ingrediente: 1 kg carne de iepure, 2 morcovi, 1 pătrunjel, 1 ceapă, 75 ml smântână, 1 linguriţă făină, 3 l apă, 1 l borş de casă, 1 crenguţă leuştean, 1 crenguţă cimbru, sare, piper

Mod de preparare:
Timp de preparare: 1h
Dificultate: mică

Cureţi carnea cu grijă, o speli, o porţionezi şi o pui la fiert în apă rece, la foc mic. Îndepărtezi spuma formată şi adaugi morcovii şi ceapa curăţate şi tăiate după preferinţă, bucăţi mari sau cubuleţe. Laşi să fiarbă, la foc mic, până când carnea şi legumele sunt bine pătrunse.

Potriveşti gustul de sare şi piper, adaugi borşul fiert separat, pui leuşteanul şi cimbrul, pe care le scoţi după 2-3 clocote. Dregi ciorba cu smântâna amestecată cu făină, laşi să mai dea 1-2 clocote şi o serveşti imediat.

Loading...