Budincă cu spanac şi peşte (imunitate)

budinca cu spanac si peste jpeg

Pentru întărirea imunităţii şi în caz de viroze puteţi prepara această reţetă.

Ingrediente

300 g penne 1 ceapă 500 g fileu cod 500 g spanac congelat 2 ouă 3 căţei usturoi 4 linguri ulei sare piper 100 g caşcaval ras 250 ml smântână

Mod de preparare

Prepari pennele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi le laşi la scurs. Ţii spanacul la decongelat, într-o strecurătoare. Speli fileurile de peşte, le usuci, apoi le frigi, în 2 linguri de ulei încins, câte 5 minute pe fiecare parte. Le pui deoparte şi le tai cuburi. Tai ceapa julien, zdrobeşti usturoiul şi le căleşti uşor în restul de ulei. Dai cu sare şi piper, adaugi spanacul şi îl laşi cam 10 minute să fiarbă. Amesteci pennele cu spanacul şi cu peştele, le aşezi într-o tavă şi dai la cuptorul încins aproximativ 10 minute. Combini caşcavalul cu smântâna şi cu ouăle bătute, apoi torni peste ingredientele din tavă şi o mai laşi la cuptor cam 30 de minute.