Când nu mai ştii ce să prepari pentru cină, noi îţi recomandăm această budincă de dovlecei cu cartofi raşi.

De ce ai nevoie pentru budincă de cartofi cu dovlecei

8 cartofi

1 ceapă

1 dovlecel

4 ouă

2 linguri făină

2 linguri ulei

2-3 căţei de usturoi

1 lingură rozmarin

100 g brânză rasă

sare

piper

Cum se prepară budinca de dovlecei cu cartofi raşi

Dai drumul la cuptor. Razi cartofii curăţaţi, dovlecelul şi ceapa, apoi le pui pe toate într-o pânză curată şi le storci pentru a înlătura excesul de apă. Adaugi ouăle, făina, usturoiul pisat, brânza, rozmarinul, sare şi piper, după gust. Ungi tigaia cu ulei, pui compoziţia şi o nivelezi. Dai budinca la cuptor 50-60 de minute sau până când se rumeneşte.

Sursa https://www.carriesexperimentalkitchen.com

Loading...