Nu arunca pâinea veche şi uscată deoarece din ea poţi prepara cea mai bună budincă de pâine, aromată cu brânză.

De ce ai nevoie pentru budincă

1 pâine uscată

600 ml lapte

1 lingură ulei

8 ouă

1 praf de sare

piper

6-7 roşii cherry sau 1 roşie mai mare

300 g mozzarella

busuioc proaspăt

Cum se prepară budinca de pâine

Tai pâinea felii, apoi cubuleţe şi înjumătăţeşti roşiile cherry. Ungi cu ulei o tavă. Baţi laptele cu ouăle, sare şi piper. Adaugi pâinea, roşiile, mozzarella rasă şi busuioc, după gust. Omogenizezi şi laşi pâinea să se înmoaie cel puţin 30 de minute, apoi pui compoziţia în tavă şi o dai la cuptor 40-45 de minute. Serveşti budinca cu busuioc proaspăt.

Sursa https://www.kateshungu.com

Loading...