Încearcă o reţetă specială de budincă de paste cu legume şi nu vei regreta!

Ingrediente

  • 300 g paste scurte
  • 12 roşii cherry
  • 250 g ciuperci
  • 150 g salam de vară
  • 1 lingură ulei
  • 1 lingură unt
  • 150 g brânză gouda
  • verdeaţa preferată, pentru decor

Mod de preparare 

Fierbi pastele în apă clocotită cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi, le pui într-un castron şi le amesteci cu untul.

Speli ciupercile, le feliezi şi le căleşti în ulei până se evaporă zeama şi sunt rumenite. Tai roşiile cherry în jumătăţi şi salamul cubuleţe. Dai brînza gouda prin răzătoarea mare. Pui toate ingredientele peste paste, potriveşti gustul de sare şi piper şi omogenizezi. Răstorni amestecul într-un vas cu pereţii înalţi şi coci budinca la foc mediu până se rumeneşte. 

Decorezi cu verdeaţa preferată şi serveşti caldă sau rece. 

Poftă bună! 

FOTO: Shutterstock.com 

Încearcă şi reţeta de Budincă de dovlecei cu pui

 

 

Loading...