Un aperitiv atrăgător şi potrivit pentru orice fel de ocazie, fie ea obişnuită sau specială. pentru aceste bulete de caşcaval picante nu ai nevoie de multe ingrediente şi nu este nici o reţetă costisitoare. Aşa că nu ai niciun motiv să eziţi!

Ingrediente (4 porţii)

100 g caşcaval

100 g telemea de oi

100 g brânză de burduf

3 ouă

½ linguriţă bicarbonat de sodiu

½ linguriţă zeamă de lămâie

50 g făină

piper

boia iute

200 g mălai, fin

ulei pentru prăjit

Mod de preparare:
Amesteci într-un castron mare toate sortimentele de brânză, rase sau sfărâmate, după caz, adaugi ouăle, făina, bicarbonatul stins cu zeamă de lămâie, piper, boia iute, după gust.

Compoziţia tre buie să fie fermă. Pudrezi palmele cu făină şi modelezi bulete cu diametrul de 3 cm, le tăvăleşti prin mălai, le rumeneşti în baie de ulei bine încins, dar nu mai mult de 30 de secun de, pentru a rămâne întregi.

Le serveşti calde, ca aperitiv alături de o salată asortată.

Loading...
Evaluează articolul