Carne de porc cu ciocolată

21472280   stew beef with vegetables and celery cream jpeg

Dacă vrei să pregăteşti o mâncare rapidă şi delicioasă îţi recomand această reţetă spaniolă! Este un preparat din carne de porc cu sos de roşii, aromat cu ardei iuţi şi îndulcit cu ciocolată, un deliciu.

De ce ingrediente ai nevoie pentru carne de porc cu ciocolată

800 g carne de porc

1 ceapă

25 g ulei

1 ardei iute

chimion

scorţişoară

400 g roşii

50 g praf de ciocolată

Cum prepari

Speli şi tai carnea în felii mari. Roşiile le speli şi le tai cubuleţe mici. Încingi ulei într-o tigaie şi prăjeşti carnea, la flacără medie.

Scoţi carnea şi adaugi ceapa, apoi pui ardeiul iute tăiat mărunt, condimentezi cu chimion şi scorţişoară, după gust. Amesteci şi mai laşi pe foc, 1 minut. Peste ceapă adaugi carnea pregătită, roşiile şi praful de ciocolată, amesteci din când în când, apoi reduci focul, acoperi cu un capac şi laşi pe foc aproximativ 8 minute.

Serviţi cu garnitură de legume.