Cartofii sunt unii dintre alimentele la îndemână. Noi vă recomandăm pentru sănătatea oaselor această reţetă.

Ingrediente

4 cartofi
250 g carne de vită tocată
1 cană bucheţele de broccoli, tăiate fin
1 cană apă
1 cană brânză Cheddar răzuită
1/2 cană smântână slabă
sare
piper
3 cepe, feliate

Mod de preparare

Înţeapă cartofii peste tot cu o furculiţă. Bagă-i în cuptor până când se mai înmoaie, cam 20 de minute. Între timp, rumeneşti carnea într-o tigaie, la foc mediu, amestecând des, timp de 3 minute.Transferi într-un vas mare. Dai focul mai mare, adaugi broccoli şi apă în tigaie, acoperi, şi laşi să se mai înmoaie, 4-5 minute. Scurgi broccoli şi adaugi peste carne.

Scoţi cartofii şi tai cu grijă o treime din cartof şi dai deoparte. Scobeşti cartoful într-un vas. Pui cartofii scobiţi într-o tavă. Adaugi jumătate de cană din brânza Cheddar, smântâna, sare şi piper peste cartofi şi zdrobeşti. Adaugi cepele şi amestecul de cartofi peste broccoli şi carne. Amesteci bine. Pui din compoziţie în fiecare cartof şi acoperi cu restul de brânză. Laşi la cuptor până se pătrund bine cartofii.

Loading...