Cartofii cu brânză sunt un deliciu. Adaugă-le un sos de usturoi şi ai obţinut o masă simplă, de nota 10.

Ingrediente pentru cartofi cu brânză feta la cuptor

3 cartofii medii, feliaţi

1-2 linguri ulei

3 căţei de usturoi, pisaţi

50 g brânză feta, mărunţită

pătrunjel tocat, după gust

fulgi de ardei iute, după gust

sos de usturoi, opţional

sare

piper

Mod de preparare – Cartofi cu brânză feta la cuptor

Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Laşi cartofii la înmuiat într-un vas cu apă 30 de minute, pentru a se coace mai crocanţi. Îi usuci pe un prosop de hârtie. Amesteci într-un bol cu uleiul, usturoiul, fulgii de ardei iute, sare şi piper, după gust.

Îi aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptor 45-50 de minute, întorcându-i pe cealaltă parte la fiecare sfert de oră. Presari brânza feta şi mai ţii în cuptor încă 5 minute. Serveşti cu sos de usturoi şi pătrunjel.

Sursa http://bitesofflavor.com

Loading...