Cartofii la cuptor sunt foarte gustoşi şi se prepară rapid. Încearcă o reţetă cu bacon crocant şi sos de usturoi.

De ce ai nevoie pentru a pregăti cartofi înveliţi în bacon

1-2 linguri ulei

parmezan, după gust

20 de cartofi în coajă, spălaţi şi uscaţi

10 fâşii bacon, tăiate în jumătate

boia, după gust

sare, după gust

piper, după gust

scobitori

sos de usturoi, opţional

Cum pregăteşti cartofii înveliţi în bacon

Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Într-un bol, amesteci uleiul, parmezan, boia, sare şi piper. Treci cartofii prin acest sos, apoi îi inveleşti în bacon. Îi prinzi pe fiecare cu câte o scobitoare. Dai la copt 30-40 de minute, într-o tavă tapetată, până se rumenesc uşor. Serveşti cu sos de usturoi, dacă doreşti.

Sursa https://lilluna.com

Loading...