Uşor şi rapid de preparat, cartofii umpluţi cu şuncă şi caşcaval sunt ideali pentru un prânz săţios sau cină.

Ingrediente

4 cartofi

25 ml ulei

2 fâşii de bacon

50 g caşcaval ras

sare

piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Speli cartofii, îi înţepi din loc în loc cu o furculiţă, apoi îi ungi cu ulei. Presari puţină sare şi piper peste ei, după gust. Îi dai la cuptor într-o tavă, 60-70 de minute. Când sunt sunt gata, îi laşi la răcit puţin, apoi îi tai pe lung, în jumătate.

Umpli, în mod egal, cu caşcavalul ras amestecat cu bucăţele de bacon. Întorci în cuptor, încă 5 minute, până ce caşcavalul se topeşte. Serveşti imediat.

Sursa https://realfood.tesco.com

Loading...
Evaluează articolul