Un aperitiv gustos cu şuncă, brânză şi ciuperci, ideal pentru momentele în care ai invitaţi.

Ingrediente
5 ouă
150 ml lapte
250 g făină
1 linguriţă
praf de copt
200 g şuncă
100 g măsline
150 g
brânză
100 g ciuperci
1 ardei gras, roşu
sare
piper

Mod de preparare

Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare. Freci gălbenuşurile cu un alt praf de sare şi adaugi laptele, făina amestecată cu praful de copt, şunca tăiată, brânza rasă, ciupercile tocate, ardeiul gras curăţat şi mărunţit şi măslinele feliate.

La final, încorporezi albuşurile bătute spumă, condimentezi cu piper după gust şi amesteci uşor, cu mişcări de sus în jos. Torni compoziţia într-o tavă tapetată şi ţii checul la cuptor până trece testul scobitorii.

Loading...