De Sărbători pregăteşte un chec pufos cu miere şi cacao, care va fi pe gustul tuturor.

Ingrediente

100 g zahăr

150 g unt

4 ouă

3 linguri miere

300 g făină

1 lingură cacao

1 pachet praf de copt

1 lingură zahăr pudră

Mod de preparare – Chec cu miere şi cacao

Freci untul cu mierea, apoi baţi ouăle cu zahărul, până obţii o cremă groasă. Amesteci cele două compoziţii. Adaugi treptat făina cernută şi praful de copt.

Torni într-o formă unsă cu puţin unt, păstrând o treime din aluat. Combini aluatul rămas cu pudra de cacao, apoi amesteci cu restul. Dai la cuptorul încins 35-40 de minute, la foc potrivit. Laşi să se răcească puţin, apoi scoţi checul din tavă şi îl presari cu zahăr pudră.

Sursa http://www.sailusfood.com

Loading...