Chilli cu carne

1 captura de ecran din 2019 07 09 la 18 58 03 png png

O masă delicioasă, pe care o poţi servi cu chipsuri de cartofi pentru o seară alături de prieteni, împreună cu o bere neagră. Acest sos delicios de chilli se potriveşte de minune cu carnea de vită tocată, aşa că notează-ţi reţeta şi prepar-o!

Ingrediente pentru chilli cu carne:

2 linguri ulei

500 g carne de vită tocată

2 cepe

2 căţei de usturoi

3 ardei chilli

O linguriţă pudră de chilli

1 linguriţă chimion

2 linger pastă de tomato

2 conserve de câte 400 g de roşii tocate

1 conservă de 400 de g de fasole roşie

250 ml supă de vită clară

1 legătură pătrunjel

orez fiert

Smântână pentru servit

Mod de preparare:

Chilli cu carne

Încinge cuptorul la 180 de grade. Încinge uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor. Găteşte carnea şi pune-o deoparte. Lasă focul mic şi găteşte ceapa, pune din nou carnea în tigaie, adaugă pasta de tomato şi fasolea. Pune sare şi piper, supa şi pune un capac. Găteşte pentru 45 de minute. Adaugă pătrunjel şi smântână şi serveşte alături de orez.