Nu te vei satura cu o singură porţie de coaste de porc în sos de bere. Secretul lor este să le laşi la marinat peste noapte.

De ce ai nevoie pentru coaste de porc în sos de bere neagră

1 kg coaste de porc

500 ml bere neagră

1 ceapă

2-3 linguriţe sos de soia

50 g zahăr brun

3-4 căţei de suturoi

2 linguri ulei

Pentru sos

50 g miere

50 ml sos de soia

1 lingură pătrunjel tocat

2-3 căţei de usturoi

¾ linguriţă piper

Cum se prepară coastele de porc în sos de bere neagră

Combini berea cu uleiul, sosul de soia, căţeii de usturoi pisaţi, ceapa tocată şi zahărul. Amesteci să se dizolve zahărul, apoi pui coastele de porc şi dai totul la frigider peste noapte.

Dai drumul la cuptor la temperatură ridicată. Tai coastele porţii, pe care le înfăşori în folie de aluminiu, le aşezi într-o tavă şi le dai la cuptor o oră şi jumătate.

Combini toate ingredientele pentru sos, apoi desfaci folia, ungi coastele cu acest sos şi le laşi la rumenit.

Înainte să le sreveşti, le mai poţi unge cu sos.

Sursa https://cookingbride.com

Loading...