Creveţi în sos de roşii, un deliciu pe care trebuie să-l încerci

2 shutterstock 1596096544 jpg jpeg

Cu puţine calorii, dar foarte multă savoare, acest fel de mâncare poate fi preparat rapid chiar şi în timpul săptămânii. Îl încerci?

Astfel, după ce te-ai înfruptat din preparatele tradiţionale îţi recomandăm să găteşti creveţi în sos de roşii.

Creveţi în sos de roşii - ingrediente necesare:

- 500 de grame de creveţi decorticaţi - trei căţei de usturoi - o cutie de roşii mari în bulion - o jumătate de dovlecel - o bucată de praz - o lingură de ulei de măsline - câteva frunze de busuioc

Creveţi în sos de roşii - mod de preparare:

Spală bine prazul şi dovlecelul, după care taie aceste legume sub formă de cubuleţe mici şi căleşte-le în uleiul de măsline.

Adaugă mai apoi şi roşiile şi sosul lor şi fierbe totul timp de 10 minute.

Ulterior, adaugă creveţii şi busuiocul şi mai lasă totul să fiarbă timp de trei minute. La final adaugă şi usturoiul tocat mărunt.

Consumă preparatul simplu ori cu garnitură de orez fiert.

FOTO Shutterstock