Coşuleţe de parmezan cu legume soté şi pulpe de pui crocante

Uşor, crocant şi foarte gustos. Toate acestea într-o singură reţetă trimisă la redacţie de cititoarea noastră Adina Mariana Stoica din Râmnicu Vâlcea.
Ingrediente
1 pungă fasole verda pastai sau pastai din gradina 1 cutie morcovi sau 300 gr morcovi 2 cepe rosii 2 buc gogoşari medii ulei, sare, piper, condimente legume parmezan, oregano, sare 1 ou făină oţet 1 buc varză roşie mică 100 gr unt pesmet
Mod de preparare
Pulpele se pun la rece, 20 minute cu sare şi puţin piper.
Ceapa curăţată se taie peştişor şi se pune într-o tigaie cu untul topit, adăugăm gogoşarul tăiat subţire şi fasolea păstăi clătită.
Condimentăm cu condimentele pentru legume.
Sărăm după gust.
Când considerăm că sunt făcute toate, adăugăm morcovii trecuţi pe sub un jet de apă, luăm de pe foc şi lăsăm puţin să se răcească.
Pregătim coşuleţele de parmezan: Într-o tigaie bine încinsă, punem sub o formă rotundă parmezan (pe suprafaţa cât de mare dorim să iasă coşuleţele), lăsăm până se ţopeşte (cca 1 minut).
Pe fundul unui pahar, mulăm sub forma unui coşuleţ.
Pregătire pulpe: Oul se bate cu o lingură făina, sare, piper şi oregano.
Punem o tigaie pe foc cu ulei (trebuie să fie ulei mai mult )să se încingă, tăvălim pulpele prin ou, apoi le trecem prin pesmet, punându-le în ulei. Întoarcem pulpele pe ambele părţi, sa fie bine rumenite(crocante) şi le scoatem pe un prosop de hârtie.
Varza se toacă mărunt,o frecăm cu sare şi piper, punem ulei şi oţet după gust.
Aşezam coşuleţele de parmezan pe un platou, le umplem cu legumele soté, adăugăm pulpele şi salata, putem servi un pahar de vin!