Recomandarea noastră pentru o cină delicioasă: fajitas de pui. 

Ingrediente

120 ml ulei de măsline

50 ml zeamă de limetă

2 linguriţe de chimion

½ linguriţă de fulgi de ardei iute

450 g piept de pui dezosat

sare

piper măcinat

3 ardei graşi tăiaţi fâşii

1 ceapă mare tocată mărunt

tortilla

Mod de preparare

Într-un vas mare, amesteci uleiul de măsline, zeama de limetă, chimionul şi fulgii de ardei iute. Asezonezi carnea de pui cu sare şi piper şi o pui în marinată. Dai la rece 2 ore.

Încingi ulei înt-o tigaie, pui carnea de pui câte 8 minute pe fiecare parte. Apoi, laşi 10 minute să se odihnească şi o feliezi. Pui tigaia din nou pe foc şi laşi la înmuiat ardeiul şi ceapa pentru 5 minute. Adaugi la final feliile de carne de pui. Serveşti cu tortilla.

Loading...