Pulpe de curcan împănate cu bacon şi rozmarin

1 pulpa de curcan jpg jpeg

Pentru un prânz consistent, prepară această reţetă cu pulpe de curcan, suculente şi aromate cu ierburi şi usturoi.;

  • Porții: 4
  • Timp total: 2 h 30 min
  • Pregătire: 30 min
  • Gătire: 2 h
  • Categorie: Fripturi, fel principal

Ingrediente

2 pulpe curcan

4 fire rozmarin

4 felii bacon

4 căţei usturoi

2 linguri unt

100 ml vin alb

sare, piper, după gust

Mod de preparare

Speli pulpele de curcan, apoi le ştergi şi le usuci cu un prosop de hârtie. Tai felii căţeii de usturoi şi toci baconul. Cu ajutorul unui cuţit subţire, faci mici incizii în carne, unde introduci frunze de rozmarin, felii de usturoi şi bucăţele de bacon,

Ungi pulpele cu unt, apoi le condimentezi cu sare şi piper, după gust. Le pui într-o tavă, torni vinul şi le dai la cuptor, 2 ore, la foc mic. În ultimele 15 minute, măreşti temperatura, pentru ca pulpele să se rumenească frumos.

Dacă vrei, le serveşti cu garnitură de cartofi prăjiţi.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg